Školení a kurzy

Získejte jistotu v oblasti bezpečnosti potravin a hygieny díky našim praktickým školením a kurzům. Připravíme vás na každý audit a pomůžeme splnit všechny legislativní požadavky. Naše kurzy jsou vhodné pro výrobce, gastroprovozy, školy i distributory. Naučíme vás efektivně řešit neshody a udržet váš provoz v bezchybné kondici.

Nadcházející prezenční kurzy

Vypořádání neshod z certifikačních a interních auditů, obchůzek provozů a jiné

Náplň kurzu:
• Principy vypořádávání neshod
• Práce s kořenovou příčinou
• Práce s nápravným opatřením
• Práce s nápravou
• Práce s důkazy
• Praktická část na konkrétních případech
• Diskuze, závěr

Školení je určeno nejen pro pracovníky pracující v oddělení kvality, ale i pro vedoucí výroby, manažery, a všechny zaměstnance, kteří se podílejí na vypořádání neshod. Interaktivní formou se naučíte pracovat s neshodami a správně je vypořádávat.


Termín školení: čtvrtek 23.10.2025, 9:00 – 14:00 hod.


Místo školení: Pivotel MMX Dobřichovická 452, 252 29 Lety u Dobřichovic. Školící místnost 4.patro (pro mimopražské účastníky, lze zajistit ubytování v MMX za zvýhodněnou cenu)

Školitel: Ing. Lukáš Nuhlíček auditor a školitel pro systémy bezpečnosti potravin HACCP, ISO 22000 (FSMS), FSSC 22000, IFS a systémových norem QMS, EMS, BOZP

Program školení:
09,00 – 12,00 Dopolední část s přestávkou na coffe break
12,00 – 12,30 Oběd
12,30 – 14,00 Odpolední část
14,00 – Diskuze, závěr


Účastnický poplatek: 2.490, -/účastník


Cena školení je uvedena bez DPH 21 % a zahrnuje – vlastní školení, coffe break, oběd a vystavení Osvědčení o účasti.
Maximální naplnění kurzu je 12 účastníků.

Kontaktujte nás!

Výrobci, gastro podniky, školy, školky a další mohou využívat pestré palety našich služeb nabízených na míru.

Děkujeme, váš dotaz byl úspěšně odeslán!
Oh! Při odeslání formuláře došlo k chybě. Prosím kontaktujte nás na +420 736 537 824